مسائل زناشویی و انواع پوزیشن جنسی

مشاور مسائل خانوادگی و زناشویی و انواع آموزش شب جمعه ای

مسائل زناشویی و انواع پوزیشن جنسی

مشاور مسائل خانوادگی و زناشویی و انواع آموزش شب جمعه ای

اسپرم صفر چیست و راههای تشخیص و درمان آن کدامند؟


اسپرم صفر ,آزواسپرمی,علائم بیماری آزواسپرمی

اسپرم صفر یا آزوسپرمی

 

 اگر تعداد اسپرم در مردان کم تر از حالت طبیعی باشد،‌می توانیم با استفاده از روش لقاح مصنوعی آن را درمان کرد؛ اما مشکلی اصلی زمانی است که به صورت کلی تعداد اسپرم در مردان صفر باشد و در اصطلاح پزشکی به آن آزواسپرمی (Azoospermia )می گویند.

در هر یک میلی لیتر منی، حداقل ۲۰ میلیون اسپرم وجود دارد. ۵۰ درصد از اسپرم ها شکلی طبیعی دارند و حداقل ۳۰ درصد از آن ها حرکتی پیشرونده و رو به جلو دارند. اگر هر یک از موارد فوق دچار مشکل گردد، در مردان ناباروری ایجاد خواهد شد. در واقع اصلی ترین عامل ناباروری در مردان، مربوط به کیفیت و تعداد اسپرم ها خواهد شد.

 

اگر تعداد اسپرم در مردان کم تر از حالت طبیعی باشد،‌می توانیم با استفاده از روش لقاح مصنوعی آن را درمان کرد؛ اما مشکلی اصلی زمانی است که به صورت کلی تعداد اسپرم در مردان صفر باشد و در اصطلاح پزشکی به آن آزواسپرمی (Azoospermia )می گویند.

 

اسپرم صفر یا آزوسپرمی سه علت اصلی دارد:

1-اختلالات هورمونی یا غددی

2-اختلالات مربوط به خود بیضه ها و فرایند تولید اسپرم در بیضه ها یا اسپرماتوژنز

3-انسداد در مسیر انتقال اسپرم

 

آزواسپرمی را به سه گروه بزرگ تقسیم می کنند:

- علل قبل از بیضه

- علل بیضوی

- علل بعد از بیضه

 

در مورد هر یک از علل فوق توضیح مختصری داده می شود تا خوانندگان محترم آشنائی بیشتری با موضوع بحث داشته باشند.

 

اسپرم صفر ,آزواسپرمی,علائم بیماری آزواسپرمی

علت اسپرم صفر یا آزوسپرمی

 

علل قبل از بیضه

بیضه ها دو کار اصلی دارند: تولید هورمون مردانه یا همان تستوسترون و تولید اسپرم یا همان نطفه مردانه. هر یک از موارد فوق تحت تأثیر یک هورمون است که از غده هیپوفیز ترشح می شوند. تولید هورمون مردانه تحت کنترل هورمون LH و تولید اسپرم تحت کنترل هورمون FSH می باشد. هر دو هورمون از غده هیپوفیز ترشح می شوند.

 

اگر بنا به هر دلیلی غده هیپوفیز هورمون FSH ترشح نکند، مرد مبتلا به کاهش تعداد اسپرم و در مواردی مبتلا به آزواسپرمی می شود. در این مردان ما اگر بیائیم این هورمون را برای بیمار تجویز کنیم بیضه ها شروع به تولید اسپرم خواهند کرد. علل اختلال هیپوفیز در ترشح هورمون FSH خیلی زیاد است ولی سه مورد آن که دارای اهمیت هستند عبارتند از: کم کاری غده هیپوفیز، افزایش هورمون پرولاکتین خون و تزریق هورمون تستوسترون.

 

در مورد تزریق هورمون تستوسترون بیشتر توضیح می دهم. هورمون تستوسترون اثر مهاری بر روی غده هیپوفیز دارد و اگر در فردی که به آن نیاز ندارد تزریق شود نه تنها سبب مهار هیپوفیز و ایجاد آزواسپرمی (Azoospermia) می شود بلکه در دراز مدت سبب تحلیل رفتن بیضه ها (آتروفی بیضه) نیز می گردد. این همان اتفاقی است که در ورزشکاران و افرادیکه جهت بدن سازی از هورمون تستوسترون استفاده می کنند، می افتد.

 

شما لابد افرادی را دیده اید که هیکل تنومند دارند و هیکل آنها به اندازه دو نفر آدم عادی است. این افراد از این هورمونها استفاده کرده اند. من پرونده های متعددی از قوه قضائیه دارم که بعلت شکایت همسر و تقاضای طلاق به اینجانب ارجاع شده اند. این افراد تنومند که اکنون بعلت ناباروری کارشان به دادگاه کشیده شده است و همیشه هیکل خود را نیز در خیابان به نمایش می گذارند، در معاینه بیضه های به اندازه هسته خرما دارند و کل بیضه ها از بین رفته است.

 

علل بیضوی

در علل بیضوی به علت بیماری خود بیضه، اسپرم تولید نمی شود. مثلا پسر بچه ای مبتلا به بیضه نزول نکرده است و به موقع عمل جراحی نمی شود، و یا بیضه دچار عفونت اریونی می گردد. اگر پسر بچه یا مردی مبتلا به اریون شود، در ۳۰ درصد موارد بیضه گرفتار می شود و اگر بیضه دچار عفونت اریونی شود، متأسفانه تحلیل رفته و از بین می رود و اگر دو طرفه باشد، فرد مبتلا دچار آزواسپرمی (Azoospermia) خواهد شد. سایر علل که سبب آسیب به تولید اسپرم توسط بیضه ها می شوند عبارتند از: پرتودرمانی، شیمی درمانی، استفاده از بعضی از داروها و ضربه به بیضه ها. لیست این بیماریها بسیار زیاد است و گاهاً با تجویز دارو می توان تولید اسپرم را تحریک کرد.

 

علل بعد بیضوی

وقتی اسپرم در بیضه تولید شد باید توسط راههای منی بر از بیضه خارج گردد. هر گونه انسداد در این راهها سبب می شود که اسپرم در داخل بیضه مانده و نتواند خارج شود و تعداد اسپرم مایع منی صفر خواهد بود. در اصطلاح پزشکی به آن فقدان اسپرم (آزواسپرمی) انسدادی (Obstructive) می گویند. در بررسی مردیکه با آزواسپرمی پیش پزشک مراجعه کرده است، اولین قدم این است که تشخیص داده شود، آزواسپرمی انسدادی است یا غیر انسدادی، چون درمان آنها کاملا متفاوت است. علل قبل از بیضه و علل بیضوی سبب آزواسپرمی غیر انسدادی می شوند، ولی علل پس از بیضه سبب آزواسپرمی انسدادی می گردند.

 

اسپرم صفر ,آزواسپرمی,علائم بیماری آزواسپرمی

درمان اسپرم صفر یا آزوسپرمی

 

چطور می‌توان آزواسپرمی را تشخیص داد؟

اگر چند ماه برای بارداری همسر خود اقدام کرده اما ناموفق بوده‌اید باید به پزشک مراجعه نمایید. در اولین مرحله، پزشک نمونه نطفه را به آزمایشگاه فرستاده و در آنجا نمونه زیر میکروسکوپ بسیار قوی بررسی می‌شود. اگر در دو موقعیت جداگانه هیچ اسپرمی مشاهده نشود شما مبتلا به آزواسپرمی هستید. سپس پزشک تلاش می‌کند دلیل موضوع را کشف نماید. در این مرحله معاینه کامل فیزیکی لازم است. او از شما سابقه بیماری‌ها را پرسیده و سپس برای اندازه گیری سطح هورمون، آزمایش خون تجویز می‌نماید.

 

همچنین ممکن است پزشک با انجام بافت برداری یک یا هر دو بیضه‌ها علائم اسپرم غیر نرمال را پیدا نماید. او با استفاده از داروی بی حسی و ایجاد یک برش در ناحیه کیسه بیضه یک قسمت کوچک از بافت را برداشته و زیر میکروسکوپ بررسی می‌نماید.

 

او با استفاده از وازوگرافی و با استفاده از اشعه ایکس و سایر اسکن ها می‌تواند تعیین کند که آیا انسدادی که باعث آزواسپرمی باشد وجود دارد. گاهی جراحی تنها راه کشف انسداد است.

 

اگر انسداد وجود داشته باشد با استفاده از تستهای ژنتیک می‌توان مشکلات ژنتیک را بررسی کرد.

 

درمان آزواسپرمی

علل قبل و بعد از بیضه معمولا قابل درمان هستند ولی علل بیضوی، دائمی بوده و معمولاً غیر قابل درمان می باشند. برای درمان آزواسپرمی (Azoospermia) روشهای متعدد وجود دارد، ولی بطور کلی از دو روش دارو درمانی و جراحی استفاده می شود. در بسیاری از موارد قابل درمان، نمی توان کیفیت اسپرم را آنقدر بهبود بخشید که حاملگی طبیعی اتفاق بیفتد ولی بیمار آنقدر اسپرم خواهد داشت که برای حاملگی از روشهای لقاح مصنوعی (Assisted Reproductive Techniques = ART) استفاده نمود.

علائم بالا بودن استروژن در زنان چیست و چه عوارضی در پی دارد ؟

استروژن هورمونی زنانه است که در واقع به گروهی از هورمون‌ها گفته می‌شود که باعث بروز صفات ثانویه جنسی همچون رشد بافت‌های سینه و گسترش پوشش داخلی رحم در زنان می‌شود. تا انتها با ما همراه باشید
علائم بالا بودن استروژن در زنان چیست و چه عوارضی در پی دارد ؟

افزایش استروژن در زنان

استروژن هورمون بسیار مهمی هم در زنان و هم در مردان است. میزان بالای استروژن می تواند موجب علائم مختلفی شود و ریسک ابتلا به بیماری های مختلفی را افزایش دهد.

در این مقاله، ما درباره افزایش استروژن در زنان، علائم بالا بودن استروژن، درمان بالا بودن استروژن در زنان، عوارض استروژن بالا و روش های طبیعی کاهش استروژن صحبت می کنیم.

استروژن چیست ؟

هنگامی که هورمون های بدن شما تنظیم باشند، بدن شما به درستی کار می کند اما هنگامی که توازن هورمون ها به هم بخورد، ممکن است دچار مشکلاتی شوید.

استروژن با عنوان هورمون زنانه شناخته می شود و تستسرون با عنوان هورمون مردانه شناخته می شود. اگرچه هر هورمون با جنسیت خاص خود شناخته می شود، هر دو هرمون هم در مردان و هم در زنان یافت می شوند. به طور میانگین زنان استروژن بالاتر و مردان تستوسترون بالاتری دارند.

در زنان، استروژن موجب آغاز تکامل جنسی می شود. استروژن همراه با هورمون پروژسترون موجب تنظیم چرخه قاعدگی زنان می شوند که بر کل دستگاه تولید مثل آنها تاثیرگذار است. در زنان یائسه نشده، میزان استروژن و پروژسترون در طی مراحل مختلف چرخه قاعدگی تغییر می کنند.


علائم بالا بودن استروژن در زنان

هنگامی که میزان هورمون های استروژن و تستوسترون در بدن زنان در تعادل نباشند، ممکن است زنان دچار علائم زیر شوند:

  1. نفخ
  2. ورم و حساسیت پستان ها
  3. برآمدگی های فیبروکیستیک در پستان ها
  4. کاهش میل جنسی در زنان
  5. بی نظمی پریود
  6. افزایش علائم سندروم پیش قاعدگی یا PMS
  7. تغییر حالات روحی
  8. سردرد
  9. اضطراب و حملات پانیک
  10. افزایش وزن
  11. ریزش مو
  12. سرد بودن دست ها و پاها
  13. خواب آلودگی یا خستگی
  14. دشواری در خوابیدن
  15. مشکلات حافظه
  16. افسردگی
  17. فیبروم رحمی

استروژن بالا در خانم ها

تشخیص علت بالا بودن استروژن اولین و مهم ترین قدم در درمان بیماری است. این کار نیاز به یک جلسه معاینه و مشاوره دقیق و تخصصی دارد.


عوارض و مشکلات ناشی از استروژن بالا

افزایش بیش از حد استروژن می تواند ریسک ابتلا به مشکلات سلامتی زیادی شامل موارد زیر را افزایش دهد:

دلایل افزایش میزان استروژن

افزایش میزان استروژن ممکن است به طور طبیعی رخ دهد اما بالا بودن استروژن ممکن است همچنین ناشی از مصرف داروهای خاصی باشد.

داروهایی که می توانند میزان استروژن را افزایش دهند:

  • هورمون درمانی برای زنان یائسه
  • روش های ضدبارداری هورمونی
  • برخی آنتی بیوتیک ها
  • برخی داروهای گیاهی مانند رازیانه
  • فنوتیازین که برای درمان اختلالات روانی به کار می رود.

استروژن بالا همچنین ممکن است ارثی باشد. مشکلات دیگری نیز موجب افزایش استروژن در بدن می شوند:

  • چاقی
  • تومورهای تخمدان
  • بیماری کبدی

افزایش استروژن در زنان / علائم بالا بودن استروژن در زنان / عوارض و مشکلات ناشی از استروژن بالا


تشخیص استروژن بالا و میزان نرمال آن

میزان استروژن در میان افراد بر حسب سن و جنسیت متفاوت است. این مقادیر در طی چرخه قاعدگی نیز کم و زیاد می شوند.

پزشک میزان استروژن را با استفاده از آزمایش خون بررسی می کند. سه نوع استروژن در خون وجود دارد:

  1. استرادیول
  2. استریول
  3. استرون

استرادیول شکل اصلی استروژن است. زنانی که باردار نیستند میزان بسیار کمی استریول دارند.

میزان طبیعی استرادیول در زنان بر حسب پیکو گرم در هر میلی لیتر خون در ادامه آورده شده است:

  1. کودکان و نوجوانان: تا pg/ml 350
  2. زنان بالغ: pg/ml 15-350
  3. زنان یائسه: کمتر از pg/ml 10

میزان استرون طبیعی در زنان به صورت زیر است:

  1. کودکان و نوجوانان: تا pg/ml 200
  2. زنان بالغ: pg/ml 17-200
  3. زنان یائسه: pg/ml 7-40


درمان بالا بودن استروژن در زنان

برای درمان استروژن بالا، پزشک ممکن است داروهایی را تجویز کند، یا جراحی را توصیه کند و یا رژیم غذایی خاصی را برایتان تجویز کند که در ادامه به هر کدام از این گزینه ها می پردازیم:


دارو برای درمان استروژن بالا

اگر دچار افزایش استروژن در اثر هورمون درمانی شده باشید، پزشک ممکن است برنامه هورمون درمانی شما را تغییر دهد. این کار به حفظ تعادل هورمونی بدن شما کمک می کند.

اگر دچار سرطانی مانند سرطان سینه یا تخمدان شده باشید که به میزان استروژن حساس است. استروژن بالا می تواند موجب بدتر شدن سرطان شود. پزشک ممکن است دارویی را برای نرسیدن استروژن به سلول های سرطانی تجویز کند که از این دسته داروها برای مثال می توان به تاموکسیفن اشاره کرد.

همچنین پزشک ممکن است از نوع داروهای بازدارنده آروماتاز تجویز کند. این نوع داروها موجب توقف آنزیم آروماتاز می شوند که آندروژن را به استروژن تبدیل می کند.

در موارد دیگر، ممکن است دارویی تجویز شود که مانع تولید استروژن توسط تخمدان ها می شود.


جراحی برای درمان استروژن بالا

اگر فرد دچار استروژن بالا مبتلا به سرطانی باشد که به استروژن حساس است، پزشک ممکن است اوفورکتومی را توصیه کند. جراحی اوفورکتومی در واقع همان جراحی برداشتن تخمدان ها است.

از آنجایی که تخمدان ها تولید کننده استروژن در بدن هستند، برداشتن تخمدان ها موجب کاهش استروژن می شود که البته برداشتن تخمدان ها موجب شروع یائسگی می شود.

در صورتی که در خطر ابتلا به سرطان تخمدان یا سرطان سینه باشید، پزشک به شما افورکتومی را پیشنهاد می کند. در صورتی که یکی از موارد زیر در مورد شما صادق باشد، در خطر ابتلا به سرطان سینه یا سرطان تخمدان هستید:

  1. سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان تخمدان یا سرطان سینه
  2. مثبت بودن آزمایش جهش ژنتیکی در ژن های BRCA1 یا BRCA2
  3. مثبت بودن جهش ژنتیکی خاصی در ژن های مرتبط با ریسک ابتلا به سرطان
  4. برداشتن تخمدان ریسک ابتلا به سرطان سینه را به میزان 50 درصد کاهش می دهد.
  5. پزشک ممکن است همچنین از رادیوتراپی برای غیرفعال سازی تخمدان ها استفاده کند.


رژیم غذایی برای درمان استروژن بالا

خوردن غذاهای خاصی می تواند میزان استروژن بدن را کاهش دهد که شامل موارد زیر هستند:

  1. سبزیجات از جمله کلم، گل کلم و کلم بروکلی
  2. قارچ
  3. انگور سیاه
  4. تخم کتان
  5. غلات سبوس دار

کاهش وزن نیز می توان موجب کاهش استروژن در افراد چاق شود. زیرا سلول های چربی موجب تولید استروژن اضافی می شوند.

درمان استروژن بالا در زنان : چگونه استروژن را کاهش دهیم ؟

جدول سازگاری بهترین گروه خونی برای ازدواج

یعنی واقعا فرقی هم می‌کند کسی که با او ازدواج می‌کنیم چه گروه خونی داشته باشد؟ گروه خونی بر روی چه عواملی تاثیرگذار است؟ به نظر نمی‌رسد کسی در جلسه خواستگاری حواسش باشد و گروه خونی طرف مقابلش را بپرسد! به هر حال شما اگر ازدواج کردید که دیگر کار از کار گذشته، ولی اگر دم بخت هستید خواندن این مقاله به شما توصیه می‌شود.
بهترین گروه خونی برای ازدواج (شخصیت شناسی)

گروه خونی چیست؟

یک سری آنتی‌ژن‌ها هستند که بودن‌شان بر روی گلبول‌های قرمز صفات متفاوتی ایجاد می‌کند.

مثلا اگر بر روی گلبول‌های قرمز یک شخص آنتی‌ژن A بود گروه خونی او A می‌شود، اگر آنتی‌ژن B بود گروه خونی B ایجاد می‌شود. اگر هر دوی این‌ها بودند گروه خونی AB و اگر هیچ کدام نبودند گروه خونی O ایجاد می‌شود.

منفی بودن یا مثبت بودن گروه خونی هم به همین شکل است. یک پروتئین دیگر وجود دارد به اسم RH که اگر بر روی گلبول‌های قرمز خون باشد گروه خونی شخص مورد نظر مثبت می‌شود اگر هم نباشد گروه خونی این شخص منفی خواهد شد.


بهترین گروه خونی برای ازدواج (تاثیر پزشکی)

  • واقعا گروه خونی بر ازدواج تاثیری ندارد. مگر اینکه شما خودتان برایتان مهم باشد و بخواهید گروه خونی‌تان را با گروه خونی همسر آینده‌تان ست کنید! افراد با هر گروه خونی که باشند می‌تواند با هم ازدواج کنند. حتی اگر گروه خونی یکی‌شان مثبت باشد و دیگری منفی باز هم مشکلی ایجاد نمی‌شود.
  • فقط موقع اقدام برای بچه دار شدن طرفین باید حواس‌شان را جمع کنند، چون اگر گروه خونی مادر منفی باشد و گروه خونی جنین او مثبت باشد سلول‌های خونی مادر علیه سلول‌های خونی جنین بسیج می‌شوند.
  • این مساله معمولا در حاملگی اول مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند، ولی در حاملگی‌های بعدی احتمال ابتلا نوزاد به زردی و حتی سقط جنین هم می‌رود؛ بنابراین اگر این موضوع کوچک برای شما مهم است و قضیه عشق و عاشقی در کار نیست، می‌توانید از اول با خانمی که گروه خونی منفی دارد ازدواج نکنید!
  • البته راه حل منطقی و دور از مزاح این است که، موقع بارداری با مشورت پزشک نسبت به تزریق آمپول روگام اقدام کنید. اگر آمپول روگام به موقع تزریق شود از واکنش سیستم ایمنی بدن مادر نسبت به بدن جنین جلوگیری می‌کند.

زمان مناسب برای تزریق آمپول روگام

پزشک بین هفته ۲۶ تا ۲۸ بارداری، حداقل یک دوز روگام تجویز می‌کند. اگر گروه خونی جنین به هنگام تولد مثبت تشخیص داده شود، ظرف ۷۲ ساعت پس از زایمان مجدداً یک دوز دیگر دریافت خواهید کرد.

تزریق آمپول روگام در شرایطی ضروری است:

پس از ترومای شکم مانند ضربه، سقوط از بلندی و یا بروز حوادث مختلف برای مادر باردار
  • استفاده از دست در معاینه داخلی توسط متخصص زنان
  • انجام آزمایش تهاجمی آمنیوسنتز
  • انجام آزمایش تهاجمی نمونه برداری از پرز‌های جفتی (CVS)
  • نمونه­ گیری خون بند ناف از راه پوست
  • خونریزی مادر یا جنین در دوران بارداری
  • بارداری خارج رحم
  • احتمال خطر سقط

در حالت کلی تعیین دوز آمپول روگام و زمان­ دریافت آن بر عهدۀ متخصص زنان و زایمان شماست. اگر گروه خونی شما منفی باشد و پزشک تشخیص دهد که نسبت به داروی روگام حساسیت ندارد، باید در تمام بارداری‌های بعدی خود آمپول روگام تزریق کنید.


بهترین گروه خونی برای ازدواج (شخصیت شناسی)

اما اگر شما این قضیه را در اینترنت جستجو کردید احتمالا این‌ها مطالبی نیستند که دنبالش بودید! شاید توضیحات جدول زیر به شما کمک کند. توضیحاتی که بر مبنای شخصیت هر گروه خونی آورده شده است.

گروه خونیمرد Aمرد Bمرد ABمرد O
زن A

در اکثر امور مربوط به خانواده نظر یکسانی دارند. اما چون تا مدت‌ها شخصیت واقعی‌شان را آشکار نمی‌کنند، ممکن است ازدواج‌شان به راحتی شکست بخورد، مگر اینکه فعالیت‌ها و سرگرمی‌های یکسانی داشته باشند.

اگر مرد بیش از حد پرتحرک و سرزنده باشد ناهماهنگی شخصیتی بین آن‌ها به وجود خواهد آمد.

کمبود شور و حرارت زن، می‌تواند مغایر با احساساتی بودن مرد باشد و همین امر همکاری و هماهنگی بین آن‌ها را برهم می‌زند.

پیوندی عالی. هر چند ممکن است روابط آنها خیلی نزدیک و ایده آل نباشد.

زن ‌‌B

این پیوند پیوندی ایده‌آل است البته تا زمانی که زن به همسر خود اعتماد داشته باشد.

آنان در ابتدا مشکل دارند چون هر یک قصد دارد دیگری با روش او زندگی کند اما اگر این موضوع حل شود دوستان خوبی برای هم هستند، نبود رابطه صمیمانه می‌تواند آن‌ها را از هم دور سازد.

آن‌ها در صورتی که به هم عشق بورزند زوجی باثبات، خوشبخت و کوشا خواهند بود، حتی اگر هیچ نقطه‌نظر مشترکی با هم نداشته باشند.

در زمان وجود علاقه متقابل مرد به زن عشق می‌ورزد، اما زمانی که زن یک شخصیت کاری مستقلی برای خود ایجاد کند ممکن است علاقه مرد نسبت به او کم شود و ادامه زندگی بی روح و سرد ادامه پیدا کند.

زن AB

ازدواجی بدون مشکل اساسی است. رابطه ی آنها شاید ضعیف باشد اما پایدار است و تنها خطر این است که در اثر نبود شور و حرارت ممکن است به سردی گراید.

هر گاه باهم هستند هماهنگی و درک متقابلی بین آنها به وجود می آید و البته این تا وقتی است که زن ومرد پا را از حد فراتر نگذارند.

آنان عقاید و ارزش‌های مشترکی دارند اما اگر سرگرمی‌ها و علایق‌شان نیز یکسان باشد بهتر می‌توانند در کنار یکدیگر زندگی شادی را تجربه کنند.

مرد سعی می‌کند به زن آرامش دهد و نیازهایش را برآورده کند. به این ترتیب آن‌ها می‌توانند به مدت طولانی به هم عشق بورزند، اما اگر مرد بیش از حد روی همسرش حساسیت نشان دهد روابطشان از بین می‌رود.

زن O

ازدواجی ایده آل است، آنها یکدیگر را کاملا تکمیل می کنند. اما اگر زن در روابط بیرون از محیط خانه افراط کند در محیط کار دچار شکست های جدی شود ناسازگاری بین آنها به وجود می آید.

این پیوند بسیار بی ثبات خواهد بود.

تفاهم بین آن‌ها در صورت احترام و اعتماد متقابل به وجود می‌آید. در غیر این صورت، شرایط زندگی سخت خواهد شد.

اگر چند سال تفاوت سنی داشته باشند تفاهم بیشتری خواهند داشت و آنقدر به هم نزدیک می‌شوند که حتی بدون صحبت کردن یکدیگر را درک می‌کنند. اما اگر هر کدام علایقی جداگانه برای خود داشته باشند ممکن است به تدریج از هم دور شوند.

به هر حال تاثیرات گروه خونی‌های مختلف از نظر علم پزشکی همانطور که گفتیم چیزی نیست و در مورد خون دو طرف فقط خیلی مهم است که هر دو مبتلا به تالاسمی مینور نباشند. در آزمایش خونی که قبل از ازدواج داده می‌شود نیز هم همین امر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نه ژنتیک و نه گروه‌ خونی دو طرف! اما از نظر اینکه ممکن است شخصیت فرد تحت تاثیر گروه خونی وی، ویژگی‌های خاصی داشته باشد، شاید گروه خونی در روابط بعد از ازدواج شما تاثیر اندکی داشته باشد. اینکه شما چقدر به این موضوعات اهمیت بدهید با خودتان است.

ما امیدواریم کسی که با او ازدواج می‌کنید گروه خونی‌اش هر چه که باشد ژن خوبی داشته باشد چون باور کنید هیچ چیز بیشتر از ژن خوب روی خوشبختی شما تاثیر نخواهد داشت!

جدول سازگاری بهترین گروه خونی برای ازدواج

آیا عفونت اوره پلاسما (بیماری مقاربتی) قابل درمان است؟

عفونت اوره پلاسما بیماری مقاربتی است که توسط باکتری‌ اوره پلاسما اورالیتیکوم به وجود می‌آید.
انواع بیماری مقاربتی، عفونت اوره پلاسما چیست؟

عفونت اوره پلاسما چیست؟

عفونت اوره پلاسما بیماری مقاربتی است که توسط باکتری‌ اوره پلاسما اورالیتیکوم به وجود می‌آید. این نوعی از عفونت مایکوپلاسما است که بر آلت تناسلی مردان و زنان تاثیر می‌گذارد. مشابه التهاب دهانه‌ی رحم و واژینوز باکتریال، این بیماری وقتی رخ می‌دهد که فلور باکتریایی دستگاه تناسلی نا متعادل می‌شود.

علائم عفونت اوره پلاسما

اگر این ناراحتی درمان نشود می‌تواند به مرده‌زایی و ناباروری منجر شود در نتیجه نباید از این بیماری غفلت کرد.

متاسفانه، آنتی‌بیوتیک‌های مرسوم در این زمینه موثر و کارساز نیستند، بنابراین، اگر می‌خواهید عفونت اوره پلاسما را به صورت طبیعی درمان کنید، ما موارد مختلفی را برای‌تان فراهم آورده‌ایم. درمان‌های خانگی ما برای عفونت اوره پلاسما بیماری‌ را درمان و از بروز مجدد آن پیشگیری می‌کند.

چگونه به عفونت اوره پلاسما مبتلا می‌شوید؟

  • عفونت اوره پلاسما توسط باکتری به نام اوره پلاسما اورالیتیکوم به وجود می‌آید. اوره پلاسما به فراوانی در مجاری آلت تناسلی و تنفسی یافت می‌شود و این همان جایی است که عفونت رخ می‌دهد.
  • اوره پلاسما بخشی از فلور تناسلی طبیعی بدن‌ شما است.
  • در سالم‌ترین زنان، این باکتری‌ها در رحم یا واژن‌شان وجود دارند. آن‌ها همچنین در مجرای ادراری مردها نیز وجود دارند.
  • در کسانی که به لحاظ جنسی فعال‌تر هستند، باکتری‌های موجود در دستگاه تناسلی بسیار زیاد می‌شود. چون اکثر افراد این باکتری‌ها را در ناحیه‌ی تناسلی‌شان دارند، مشاهده و بررسی نحوه‌ی ابتلاء شما به عفونت اوره پلاسما راحت است.
  • اکثر اوقات، باکتری‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کنند، اما وقتی باکتری‌های تناسلی‌تان نا متعادل می‌شوند، افزایش اوره پلاسما می‌تواند به بروز علائم زیر منجر شود.

دیگر نشانه های عفونت اوره پلاسما

در اکثر آدم‌ها، عفونت اوره پلاسما عموما بدون علامت است. این یعنی ممکن است بدون آنکه خبر داشته باشید در بدن‌تان حضور داشته باشد.گاهی، این عفونت می‌تواند به دردی مبهم در قسمت پایین شکم منجر شود. این درد ممکن است به نواحی اطراف دستگاه تناسلی نیز گسترش پیدا کند.

سایر علائم رایج عفونت اوره پلاسما عبارتند از:

  • احساس سوزش هنگام ادرار کردن
  • پروستات
  • التهاب مجرای ادرار
  • دردآمیزش (دیسپارونیا)
  • لتارژی
  • خستگی مفرط
  • ترشحات واژینال بیش از حد
  • بوی ماهی‌مانند متصاعد شده از ترشحات دستگاه تناسلی
  • خونریزی واژینال غیر عادی

عفونت اوره پلاسما اغلب به ناراحتی‌های متعددی مانند چرک‌میزی (پیوری) بی‌ثمر و التهاب پیشاب‌راه (اورتریت) منجر می‌شود. همچنین می‌تواند باعث مرده‌زایی، ناباروری، کوریوآمنیونیت در زنان شود. اوره پلاسما می‌تواند خطر ابتلا به دیسپلازی ریوی و مننژیت را افزایش دهد.

چون این ناراحتی بدون علامت است، عفونت می‌تواند قبل از آنکه تشخیص داده شود به ناراحتی‌های پیچیده‌تری تبدیل شود. ممکن است حتی آن را از طریق رابطه‌جنسی به شریک جنسی‌تان منتقل کنید.

اگر درباره‌ی نحوه‌ی درمان عفونت اوره پلاسما پرسش‌هایی دارید، پس باید بدانید که آنتی‌بیوتیک‌ها عموما در این زمینه کارساز نیستند.
این به خاطر آن است که آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را با تجزیه‌ دیواره‌های سلولی باکتری از بین می‌برند. اما، بر خلاف باکتری‌ها، اوره پلاسما دیواره‌ی سلولی ندارد، در نتیجه آنتی بیوتیک موثر واقع نخواهد شد.

بهترین راه درمان عفونت اوره پلاسما

1. سیر

سیر به خاطر خاصیت ضد باکتریایی‌اش بسیار معروف است. این سبزی می‌تواند با عفونت ناحیه‌ی تناسلی نیز به همان شدت و قدرت مبارزه کند.

  • سیر، به عنوان یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای عفونت اوره پلاسما، می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی به جا بگذارد. جزء اصلی آن که آمپی‌سیلین نامیده می‌شود می‌تواند از بازگشت مجدد عفونت نیز جلوگیری کند.
  • استفاده از سیر کار سختی نیست. تمام کاری که باید انجام دهید آن است که چند جبه سیر به وعده‌های غذایی روزانه‌تان اضافه کنید. اگر با مزه‌ی آن مشکلی ندارید، می‌توانید سیر را به صورت خام مصرف کنید.
  • همچنین می‌توانید سیر را درون یک گاز‌(باند) بپیچید و از آن به عنوان تامپون استفاده کنید. این کار به سیر اجازه می‌دهد روی واژن اثر بگذارد و عامل عفونت را سریع‌تر از بین ببرد. یادتان باشد که بعد از چند ساعت آن را بردارید.

2. روغن درخت چای

  • روغن درخت چای درمان طبیعی بی‌نظیری برای اوره پلاسما است. تحقیقات نشان داده‌اند که این روغن معطر به‌خصوص اثرات ضد باکتریایی قوی دارد.
  • استفاده از روغن درخت چای راه بسیار موثری برای درمان عفونت اوره پلاسما است. این هم کاملا ساده است.
  • برای استفاده از این درمان، چند قطره روغن درخت چای را در آب مخلوط کنید. می‌توانید کمی فندق افسونگر نیز به عنوان یک گزینه‌ی اختیاری به آن اضافه کنید. حالا، از این محلول در ناحیه‌ی آلت تناسلی خود، به خصوص قسمت‌های دچار خارش و حساسیت، استفاده کنید.
  • سعی نکنید روغن درخت چای را بدون رقیق کردن به پوست‌تان بمالید چون خیلی قدرتمند است و ممکن است پوست‌تان را بسوزاند.

3. از تمیز کردن با دوش پرهیز کنید

آیا می‌دانستید که شستشو با دوش در بین پر خطرترین عوامل برای بسیاری از عفونت‌های واژینال قرار دارد؟

  • این کار به خلاص شدن از عفونت کمکی نمی‌کند. در واقع، شستن با دوش می‌تواند تعادل نرمال باکتریایی موجود در واژن‌تان را به هم بزند.
  • شستشو با دوش ممکن است باکتری‌های مفیدی را که از شما محافظت می‌کنند از بین ببرد.
  • باکتری‌های بد به سادگی با مقاومت کمتری از سوی مکانیسم دفاعی بدن دوباره باز می‌گردند.
  • به عنوان درمانی برای عفونت اوره پلاسما، راهکار ما بسیار راحت است. فقط کافی است با دوش ناحیه‌ی تناسلی‌تان را نشویید.

4. سیستم ایمنی‌تان را تقویت کنید

  • درمان مهم دیگر برای عفونت اوره پلاسما تقویت سیستم ایمنی بدن‌تان است.احتمال بازگشت مجدد عفونت اوره پلاسما چند ماه پس از درمان نیز وجود دارد.
  • در اکثر موارد، این عفونت مجدد به خاطر ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است. از این رو، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای عفوونت اوره پلاسما است.
  • سعی کنید فلفل دلمه‌ای، زنجبیل، و بروکلی زیادی را به رژیم غذایی روزانه‌ی خود بیفزایید. خوراکی‌ها و غذاهای فراوری نشده را بر فراوری شده‌ها ارجحیت بدهید. هر چیزی که باعث شادمانی شما و داشتن گلبول‌های سفید سالم‌تر می‌شود مصرف کنید.

5. پروبیوتیک‌ها

  • به راستی که استفاده‌ی پروبیوتیک‌ها راهی عالی برای بازگرداندن سلامتی دستگاه تولید مثل است. این عوامل سرشار از لاکتوباسیل، یا باکتری‌های خوب بدن، هستند.
  • مصرف پروبیوتیک‌ها یکی از درمان‌های طبیعی بی‌نظیر برای عفونت اوره پلاسما است. همچنین ممکن است به شما کمک کند فلور تناسلی دچار عدم تعادل را تنظیم کنید.
  • برای حصول بهترین نتایج، پروبیوتیک‌های کشت شده مانند کفیر، کیمچی، و ماست مصرف کنید.

6. تخم شنبلیله

  • تخم شنبلیله درمان موثری برای اوره پلاسما است. این ماده می‌تواند pH کل واژن‌تان را افزایش دهد و سیستم ایمنی‌تان را تقویت کند.
  • برای استفاده از این درمان طبیعی، دو قاشق غذاخوری تخم شنبلیله را در یک لیوان آب بخیسانید. بگذارید یک شب بماند. مایع آن را صاف و به صورت ناشتا در صبح روز بعد مصرف کنید.
  • این فرایند را هر روز صبح به مدت حداقل یک ماه تکرار کنید.
  • می‌توانید از چای شنبلیله نیز برای درمان عفونت اوره پلاسما استفاده کنید. کمی تخم شنبلیله را در آب بجوشانید، محلول آن را صاف کنید و در حالی که داغ است بنوشید. فراموش نکنید برای طعم‌دهی بهتر کمی عسل به آن اضافه کنید.

7. چریش

  • یکی از بهترین گیاهان دارویی برای معالجه‌ی طبیعی عفونت اوره پلاسما چریش است. عصاره‌ی چریش حاوی خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمند و همچنین اثرات ضد باکتریایی قوی است.
  • برای استفاده از چریش به عنوان درمانی خانگی برای عفونت اوره پلاسما، یک مشت برگ چریش را درون یک ماهیتابه حرارت بدهید. بعد از آن که خنک شدند، آن‌ها را آسیاب کنید تا به صورت پودری نرم در بیاید.
  • این پودر را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاید. آن را در واژن خود بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند. سپس با استفاده از آب ولرم واژن‌تان را بشویید.
  • فراموش نکنید که از این درمان دو بار در روز استفاده کنید تا عفونت‌تان فروکش کند.

8. روغن پونه کوهی

  • روغن پونه‌ی کوهی خواص ضد باکتریایی بسیاری دارد که می‌تواند به مبارزه با عفونت اوره پلاسما کمک کند.
  • این روغن مملو از مواد معدنی مانند آهن، روی، مس، و منگنز است. همچنین سرشار از کارواکول و تیمول است که آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی بی‌نظیری هستند. این روغن همچنین از بازگشت مجدد عفونت پیشگیری می‌کند.
  • برای استفاده از روغن پونه کوهی جهت درمان اوره پلاسما، نوع خالص آن را که فاقد هر نوع الکل اضافی باشد پیدا کنید.
  • برای به کار بستن این درمان، سه قطره روغن پونه‌ی کوهی را در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید. این مخلوط را روی واژن‌تان بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
  • همچنین می‌توانید این روغن را با یک فنجان آب گرم مخلوط کنید. از این محلول هر روز دو بار و به مدت یک ماه بنوشید یا اینکه از آن در آشپزی استفاده کنید.

9. روغن نارگیل را امتحان کنید

  • استفاده از روغن نارگیل راه بی‌نظیری برای درمان پاتوژن‌های ویروسی، باکتریایی، و قارچی است. این روغن می‌تواند میکروب‌ها را از بین ببرد و عفونت اوره پلاسما را از شما دور نگه دارد.
  • برای استفاده از روغن نارگیل، آن را سه بار در روز روی ناحیه‌ی آسیب دیده بمالید. و تا زمانی که علائم بهبود پیدا می کند به این کار ادامه دهید.
  • همچنین می‌توانید تامپونی را در روغن نارگیل بخیسانید و از آن استفاده کنید. آن را درون واژن‌تان وارد کنید و بگذارید به مدت چند ساعت بماند. بعد از برداشتن آن، واژن‌تان را با استفاده از آب ولرم بشویید.
  • به علاوه، می‌توانید از روغن نارگیل در وعده‌های غذایی روزانه‌تان نیز تا حدی که امکان داشته باشد استفاده کنید. این کار سیستم ایمنی شما را تقویت و فرایند درمان و التیام را تسریع خواهد کرد.

10. استفاده از سرکه‌ی سیب را امتحان کنید

  • سرکه‌ی سیب درمان طبیعی موثر دیگری برای عفونت اوره پلاسما است. این سرکه ماهیتی اسیدی دارد و می‌تواند pH دستگاه تناسلی‌تان را تثبیت کند.
  • تثبیت pH دستگاه تناسلی‌تان بقای اوره پلاسما را دشوار می‌سازد. باکتری شروع به مردن می‌کند و علائم مربوط به آن فروکش می‌کنند.

چطور می‌توانید از سرکه‌ی سیب برای درمان اوره پلاسما استفاده کنید؟

دو فنجان سرکه‌ی سیب را به آب وان حمام اضافه کنید. به مدت بیش از ۲۰ دقیقه درون وان بنشینید. سپس، ناحیه‌ای تناسلی‌تان را خیلی آرام خشک کنید. این فرایند را دو بار در روز تکرار کنید تا سلامت سیستم تناسلی‌تان بهبود پیدا کند.

11. ماست

  • ماست یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای عفونت اوره پلاسما است. این خوراکی حاوی باکتری‌های مفید خاصی به نام لاکتوباسیل است. لاکتوباسیل‌ها با باکتری‌های بد مبارزه می‌کنند تا سلامتی عادی سیستم تناسلی‌تان را احیاء کنند.
  • برای استفاده از ماست، یک تکه‌‌ی کوچک پنبه را در ماست فرو کنید. آن را روی ناحیه‌ی آسیب دیده بمالید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. حالا آلت تناسلی تان را با آب فراوان بشویید.

این فرایند را روزی سه بار تکرار کنید تا علائم از بین بروند.

بایدها

  • هر روز زیر نور آفتاب ۵ تا ۱۰ دقیقه پیاده روی کنید
  • آب میوه‌ی تازه‌ زیاد مصرف کنید
  • به حمام درمانی بپردازید

نبایدها

  • از مصرف نوشابه، هله هوله، و سیگار کشیدن پرهیز کنید.
  • بیش از حد داروهای هورمونی استفاده نکنید.
  • موقع خواب لباس زیر نپوشید.

آیا عفونت اوره پلاسما (بیماری مقاربتی) قابل درمان است؟

درمان اختلال نعوظ با هندوانه : چگونه نعوظ بهتری داشته باشیم؟

آیا هندوانه می‌تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند؟ درمان اختلال نعوظ به عنوان یک ناتوانی جنسی در مردان می‌توانند زندگی زوجین را تحت تأثیر قرار داده و شرایط نامناسبی برای رابطه جنسی آنها به وجود بیاورد.
فواید هندوانه در درمان اختلال نعوظ

چرا هندوانه برای درمان اختلال نعوظ مناسب است؟

هندوانه یک منبع طبیعی غنی از سیترولین است و سیترولین به عنوان یک اسید آمینه مؤثر بر درمان اختلال نعوظ شناخته می‌شود. نقش ویاگرا افزایش جریان خون به آلت تناسلی است که در نهایت باعث افزایش توانایی انسان در ایجاد حالت نعوظ و حفظ حالت آن برای بلندمدت است.

اسید آمینه سیترولین هم می‌تواند هم این کار را انجام دهد، البته روش کار آن نسبت به ویاگرا یا حتی دستگاه وکیوم آقایان متفاوت است.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که بدن توانایی تبدیل سیترولین به یک اسید آمینه دیگر به نام آرژنین را دارد. آرژنین هم در یک فعل و انفعال بدن تبدیل به اسید نیتریک می‌شود. نیتریک اسید باعث افزایش عرض و ظرفیت عروق خونی می‌شود. در نتیجه جریان خون در بدن و در آلت تناسلی افزایش می‌یابد و این به درمان اختلال نعوظ کمک می‌کند.

از آنجایی که حجم بیشتر هندوانه را آب تشکیل می‌دهد، طبیعی است که بیشترین غلظت سیترولین در آب هندوانه باشد. بنابراین مردانی که از هندوانه به عنوان یک ویاگرای طبیعی استفاده می‌کنند، در صورت مصرف آب هندوانه ممکن است نتیجه بهتری هم دریافت کنند.

آیا هندوانه می‌تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند؟

تحقیقات علمی در این زمینه چه می گویند؟

تحقیق در مورد اثر سیترولین و هندوانه در درمان اختلال نعوظ جدید است و اکثر مطالعات صورت گرفته در آن در حجم کوچک و در حیوانات دیده شده است. بنابراین خیلی زود است که در مورد قطعی بودن انجام این روش بحث کنیم و آن را به عنوان یک ویاگرای طبیعی معرفی کنیم.

تحقیقات اولیه امیدوار کننده هستند، اما خطراتی در ارتباط با مصرف بیش از حد هندوانه وجود دارد که ممکن است تبعات منفی هم داشته باشد.

این موضوع باعث شد که به سراغ تحقیقات علمی در این زمینه برویم:

  1. در سال ۲۰۱۱، ۲۴ مرد مبتلا به اختلال نعوظ خفیف به مدت یک ماه تحت تأثیر درمان مکمل سیترولین قرار گرفتند. نتایج بررسی نشان داد که نیمی از مردانی که سیترولین مصرف می‌کردند، پیشرفت‌هایی در زمینه حفظ حالت نعوظ داشتند. جالب‌تر اینکه مردانی که از سیترولین استفاده می‌کردند تمایل به رابطه جنسی بیشتری داشتند. خوشبختانه در هیچ کدام از مردان عوارض جانبی خاصی گزارش نشد.
  2. در سال ۲۰۱۳، تأثیر ماده آرژنین بر افزایش خونرسانی در آلت تناسلی موشهای صحرایی مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی‌ها نشان داد که این مکمل سیترولین باعث بهبود عملکرد نعوظ در موش‌های صحرایی شد.
  3. در سال ۲۰۱۴، موش‌های نر تحت درمان با عصاره هندوانه قرار گرفتند. نتایج نشان می‌دهد که مصرف هندوانه باعث افزایش تمایل موش‌های نر به رابطه جنسی شود و آنها احساس می‌کردند که این یک روش برای درمان اختلال نعوظ می‌تواند باشد.
  4. در سال ۲۰۱۷، ۱۲۲ مرد مبتلا به اختلالات نعوظ تحت تأثیر دو اسید آمینه سیترولین و آرژنین قرار گرفتند و نتایج نشان می‌داد که افزایش سطح این دو اسید آمینه می‌تواند عملکرد نعوظ آنها را بهبود ببخشد. بنابراین محققان به این نتیجه رسیدند که هندوانه می‌تواند به طور مستقیم بر اختلالات نعوظ تأثیر داشته باشد.

متاسفانه اداره غذا و داروی ایالات متحده و وزارت بهداشت هنوز تأثیر سیترولین به عنوان درمان اختلال نعوظ را تأیید نکرده‌اند. بنابراین آزمایشات بیشتری نیاز است تا پزشکان از این روش به عنوان یک راهکار درمانی استفاده کنند.

نکته جالبی که در نتایج آزمایشات دیده می‌شود این است که مصرف هندوانه یا مصرف سیترولین باعث افزایش وزن بیماران یا موش‌های آزمایشگاهی نشد. این موضوع نشان می‌دهد که هندوانه نه تنها راهکار خوبی برای درمان اختلال نعوظ است، بلکه اثر جانبی پایینی دارند و گزارشی در مورد تأثیر منفی آن بر سلامت افراد وجود ندارد.

مزایای استفاده از هندوانه برای درمان اختلال نعوظ

بطور کلی هندوانه به عنوان یک میوه سالم شناخته می‌شود و مصرف زیاد آن هم مشکل ساز نیست. به استثنای کسانی که به هندوانه حساسیت دارند، سایر افراد جامعه می‌توانند با خیال راحت از هندوانه استفاده کنند.

مردان مبتلا به دیابت باید در مورد میزان مصرف هندوانه با پزشک خود صحبت کنند. نه‌تنها هندوانه، بلکه سایر میوه‌ها هم باعث افزایش سطح قند خون می‌شوند و این ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مسئله ساز شود.

اصولاً هندوانه کالری پایینی دارد، اما مصرف بیش از حد هر ماده غذایی باعث افزایش وزن می‌شود. بنابراین می‌توان ادعا کرد که سوء مصرف هر ماده غذایی می‌تواند تأثیر منفی بر بدن داشته باشد و در برخی موارد باعث ناتوانی جنسی هم می‌شود. هیچ تحقیق یا مطالعه اثر جانبی منفی در ارتباط با مصرف هندوانه در انسان یا در حیوانات را گزارش نکرده است. به این ترتیب هندوانه را می‌توان به عنوان یک جایگزین ویاگرا برای درمان اختلال نعوظ مصرف کرد.


نحوه مصرف هندوانه

طبیعتا مزایای هندوانه به خاطر وجود سیترولین است. مصرف هندوانه به روشی که آمار دریافتی سیترولین بدن را به حداکثر برساند می‌تواند منافع زیادی داشته باشد. جالب است بدانید که در یک مطالعه تحقیقاتی در سال ۲۰۰۵ مشخص شده که میزان سیترولین در هندوانه قرمز کمی کمتر از انواع زرد یا نارنجی رنگ آن است.

پوست هندوانه غلظت بالاتری از سیترولین نسبت به گوشت هندوانه دارد. اختلاف معنی داری بین مقدار سیترولین در خود هندوانه و در بذر آن وجود نداشت.

برای به حداکثر رساندن مصرف سیترولین و تأثیر آن بر درمان اختلال نعوظ مردم می‌توانند از قسمت خشک و چوبی هندوانه همراه با قسمت گوشتی آن استفاده کنند. بنابراین اگرچه بسیاری از شرکت‌ها در زمینه تولید مکمل سیترولین فعالیت می‌کنند، اما به نظر می‌رسد که هندوانه راهکار بهتر است و عوارض جانبی مکمل‌های درمانی را ندارد.

نتیجه گیری

ویاگرا و دستگاه وکیوم آقایان گزینه‌هایی مؤثر برای درمان اختلال نعوظ هستند. اما افرادی که مایل به استفاده از مواد دارویی یا استفاده از دستگاه وکیوم نیستند، هندوانه یکی از بهترین روش‌های موجود است.

در این مورد افراد و به طور ویژه مردان باید با پزشک خود صحبت کنند تا بهترین گزینه درمانی را استفاده کنند. گاهی اوقات ممکن است پزشکان ترکیبی از روش‌های دارویی و روش‌های طبیعی را به بیماران توصیه کنند

در انتها باید این نکته را متذکر شویم که درمان اختلال نعوظ بدون مصرف دارو راهکار ایمن و مناسب‌تری است. روش‌هایی مانند استفاده ازدستگاه وکیوم آقایان و همچنین مصرف هندوانه می‌تواند تأثیر مثبتی بر نتیجه کار داشته باشد.

درمان اختلال نعوظ با هندوانه : چگونه نعوظ بهتری داشته باشیم؟